SCHUURWONING

De moderne schuurwoning is tegenwoordig erg populair. Een schuurwoning is niet meer weg te denken uit de landelijke omgeving. Bureau AAP heeft de laatste jaren al met vele ontwerpen bijgedragen aan diverse schuurwoningen. Kenmerkend voor de architectuur is de landelijke uitstraling met eenvoudige hoofdvorm, subtiele detailleringen en het gebruik van natuurlijke materialen. Soms zijn in het ontwerp typische elementen uit de streek verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn een uilenbord in een rietendak of gepotdekselde houten gevel. Kortom, een schuurwoning is echt thuiskomen!

Welstandseisen schuurwoning

Wonen op een mooie plek in een landelijke omgeving is voor veel mensen een droom. Maar om die droom te verwezenlijken moet het ontwerp wel voldoen aan allerlei vereisten, in het bijzonder op het gebied van welstand voor het buitengebied. Er zijn gemeenten die het bouwen van een schuurwoning stimuleren. Zo zijn er bijvoorbeeld in het buitengebied van IJsselmonde richtlijnen voor het bouwen van een dergelijke woning. Het landschap staat centraal, vindt men. Daarin past geen opvallende bebouwing. Een schuurwoning is dan een prachtige oplossing.

Laat ons uw rechterhand zijn. Bureau AAP is het architectenbureau voor al uw architectonische en bouwkundige opgaven. Voor ons staat de ruimtelijke beleving centraal. Wij ontwerpen in een eigentijdse moderne stijl; met aandacht voor veel licht, lucht en ruimte.

Bureau AAP ontwerpt en ontzorgt u van schetsontwerp tot vergunningsaanvraag!

Energiezuinige en duurzame schuurwoning

Een schuurwoning kan een mooie combinatie zijn van natuurlijke materialen en energiezuinig bouwen. Bureau AAP besteed dan ook veel aandacht voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Duurzaam bouwen houdt voor ons in dat we op een creatieve en innovatieve manier energiezuinige installaties en duurzame producten verwerken in onze ontwerpen. Wij adviseren u dan ook graag vanaf het eerste gesprek hoe wij uw duurzaamheidsambities kunnen verwerken in uw droomhuis. Energiezuinig en duurzaam bouwen zijn voor ons vanzelfsprekend!

Zonnepanelen, drievoudige beglazing, een extra geisoleerde schil en warmtepomp worden veelvuldig toegepast in onze ontwerpen. U kunt er op rekenen dat een door ons ontworpen schuurwoning bijdraagt aan een duurzame wereld!

Informatie over kosten & ontwerp van uw schuurwoning

De kosten van een schuurwoning ontwerp hangen uiteraard af van verschillende factoren. Zoals o.a. het gewenste vloeroppervlakte en het volume van de woning. Daarbij zijn de kosten ook afhankelijk van materialen, afwerkingsniveau en duurzaamheidsmaatregelen.

“Wilt u een verrassende, eigenzinnige, duurzame schuurwoning onder architectuur ontwerpen?”

Graag vertellen je meer over de mogelijkheden en onze werkwijze om jouw landelijke droom te realiseren. Met jarenlange ervaring in schuurwoningen zijn wij de ideale partner. Bij ons kun je een (schuur)woning laten ontwerpen die helemaal aan je ideaalplaatje voldoet.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en misschien wordt jouw droomhuis wel realiteit!

Modern schuurhuis met gebruik van natuurlijke materialen.

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

6 + 2 = ?